Мадону напали због наркоманског назива албума

Глас Српске
Мадону напали због наркоманског назива албума

Током недавног гостовања на Би-Би-Сију, Мадона је открила да ће се њен нови албум, који излази 12. марта 2012. године, звати "МДНA".

Наравно, ријеч је о скраћеници Мадониног имена, али исто се тако може протумачити и као игра ријечи на МДМA, која чини "службену" скраћеницу за дрогу-таблете "екстази".

Због тога су је напали активисти за борбу против дроге, попут британског удружења "Cannabis Skunk Sense", чији представници сматрају да је коришћење ових слова "лоша одлука".

У посљедњој седмици у јануару излази и први сингл с албума, пјесма "Gime All Your Luvin", на којој гостују Ники Минај и М.И.A.

- То ће бити ускоро. Зависи од тога колико брзо ће ми људи хаковати сервер и "исцурити" нови сингл. Зар не могу мало да сачекају? Све то постаје стварно немогуће - каже Мадона. Међутим, неки медији располажу информацијом да ће нова пјесма, која је већ раније "цурила" у демо верyији, бити објављена 7. фебруара.

Пјевачица и редитељка је потврдила и то да ће она бити звијезда која ће ове године наступити уживо у најгледанијем телевизијском термину у СAД, финалу америчког фудбала "Super Bowl", такође заказаном за фебруар.

"МДНA" је први Мадонин албум од 2008. и "Hard Candy", чији су продуценти Вилијам Орбит и Мартин Солвеиг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана