Мадонино луксузно гнијездо на Менхетну

Глас Српске
Мадонино луксузно гнијездо на Менхетну

Инспирисан гламурозним арт деко стилом, Кристофер Чиконе, млађи брат популарне Мадоне, дизајнирао је ентеријер стана у Њујорку за познату краљицу попа.

- Оно што сам највише жељела је само да волим своје окружење - изјавила је Мадона о свом стану на Менхетну, чије уређење је повјерила свом млађем брату Кристоферу.

- Са ким сам могла да имам више заједничког, ако не са оним са киме сам одрасла. Ми волимо исте ствари, од музике до хране - рекла је Мадона.

Овај једноставни апартман одише топлотом и удобношћу. Испуњен дјелима умјетника у читавом простору, више подсјећа на неку галерију.

Кристофер, иако самоук дизајнер, успјешно је креирао перфектно уточиште за Мадонино привремено бјекство од "целебритџ" живота.

- Желио сам да направим њујоршки стан, који је за Мадону елегантан, а искључује осјећање слабости, који је спокојан, а није досадан - рекао је Кристофер.

Стан је имао три засебне цјелине, у тренутку када су га Мадона и њен бивши супруг Шон Пен купили, средином 80-их година прошлог вијека. Кристофер је успио да га реорганизује уз помоћ архитекте Стивена Ванга и уреди у арт деко стилу. Многе оригиналне детаље из 1915. године су задржали, попут камина и лајсни, које су уклопили уз нове елементе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана