Мадона жели пред олтар прије Гаја Ричија

Глас Српске
Мадона жели пред олтар прије Гаја Ричија

Краљица попа пријатељима се повјерила како би жељела да се уда за 29 година млађег Брахима Заибата (24) са којим је већ годину у вези. Према писању часописа "Now", Мадонину (53) жељу за удајом подстакао је њен бивши супруг Гај Ричи (43).

Наиме, пјевачица жели поново да се уда прије него што се њен бивши супруг ожени 29-годишњом дјевојком са којом је недавно добио сина и са којом сљедеће године планира да уплови у брачну луку.

Мадона је наводно посебно импресионирана односом који Брахим има са њеном дјецом Лурдс (14), Роком (11), Дејвидом (6) и Мерси (5). Пар је прошлог мјесеца снимљен током измјењивања њежности на одмору у Хамптону. Мадонини пријатељи открили су да се пјевачица осјећа много млађом откако је у вези са манекеном.

Иако неколико мјесеци нису били у вези, Мадона и Брахим Зајбат су ипак обновили везу.

Двадесетчетворогодишњи плесач наводно је са Мадоном био прекинуо из религијских разлога, јер се није хтио одрећи ислама, а она је жељела да млади љубавник пређе на кабалу. Његов пријатељ тада је изјавио да је Брахим срећан због прекида, али изгледа да све то није било тачно.

- Брахимова породица није жељела да он иде са њом на сусрете кабале и жељели су да се држи својих муслиманских увјерења. То је довело до свађа - рекао је тада извор близак Брахиму.

Брахимова породица од почетка је имала проблема са прихватањем чињенице да је нашао толико старију дјевојку.

- Поменуо је разлику од осам година, али када ми је напоменуо да је осам година старија од мене и да се зове Мадона, остала сам запањена - изјавила је тада Брахимова мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана