Мадона застарјела за CNN

Глас Српске
Мадона застарјела за CNN

Пирс Морган, који ће од јануара наслиједити CNN-ову емисију, коју је до сада водио популарни Лари Кинг, каже да је "Мадона забрањена у његовој будућој емисији"... Од јануара на телевизијској мрежи CNN стартује нови шоу "Пирс Морган тунајт", који ће наслиједити веома популарну емисију "Larry King Live". Лари је са 77 година одлучио да се повуче, а посљедња његова емисија биће емитована 16. децембра.

Међутим, нова CNN звијезда, британски ветеран таблоида Пирс Морган, најављује и нову уређивачку политику. Он је навео да у својој емисији може да пронађе мјеста за личности као што су "Барак Обама, Мел Гибсон, Линдси Лохан или било кога ко се помиње у вијестима и представља некога ко је релевантна и савремена личност". За краљицу попа Морган каже да је постала превише досадна. "Исувише је у веганском фазону за ТВ. Данас имамо Леди Гагу, тако да је Мадона забрањена у мојој емисији", каже Морган, а преноси MTV.
Мадона изгледа није превише забринута, а њени представници за медије су у кратком саопштењу написали: "Мадона заиста не зна ко је Пирс Морган, али је зато велики фан Леди Гаге."
Иако ју Морган не жели у својој емисији, Мадона је на листи "Time" магазина проглашена за једну од 25 најутицајнијих жена у прошлом вијеку, а њена "Sticky & Sweet" турнеја из 2008. и 2009. тренутно држи рекорд у категорији "турнеја соло извођача која је донијела највише зараде у историји музике".


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана