Мадона у паничном страху од короне - послуга има стриктна наређења

ГС
Мадона у паничном страху од короне - послуга има стриктна наређења

Мадона, планетарна поп звијезда, није баш најбоље поднијела пандемију свјетских размјера. Вирус не бира, па ни слава ни новац ни утицајност не могу да заштите од њега, како је сама примијетила.

Свјесна ризика, који вирус са собом носи, поп икона је, како преносе медији предузела све могуће мјере да заштити себе и своју породицу.

У налету страха, Мадона је ријешила да запосли само оне људе који су спремни да под њеним кровом буду 24сата и дезинфикују кућу неколико пута дневно. А њен страх је имао посљедице и на њену дјецу, будући да им је забранила да излазе из куће без пријеке потребе.

- Такав је Ковид -19. Не мари колико си богат, познат, забаван, паметан, гдје живиш, колико имаш година, какве невјероватне приче можеш да испричаш. Он је велики изједначитељ и то је оно што је и страшно и величанствено код њега - изјавила је Мадона у видеу, који је објавила на друштвеним мрежама, а на коме се види да ужива у свом дому у топлој купки пуној ружиних латица.

Ипак, Мадона је пронашла једну предност пандемије. Она је својевремено изјавила да је корона вирус једини начин да се свет уједини и нестану све разлике, преноси Глориа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана