Мадона: Шон Пен никада није дигао руку на мене

Агенције
Мадона: Шон Пен никада није дигао руку на мене

Америчка пјевачица Мадона је на суду изјавила да њен бивши муж и колега Шон Пен "није никада дигао руку на њу".

Краљица попа, која је у браку са Пеном била од 1985. до 1989. године, посвједочила је под заклетвом да је њен бивши супруг "никада није ударио, ни везивао ни физички напао" током брака, иако су се често свађали.


Како преноси америчка штампа, Мадона се на суду појавила као свједок Шона Пена који је покренуо тужбу вриједну 10 милиона долара против редитеља серије "Империја", Лија Данијелса, због тога што га је упоредио са својим глумцем Теренсом Хауардом, оптуженим за насиље у породици.

"Теренс Хауард није поступио ништа другачије од Марлона Бранда или Шона Пена, али је он одмах проглашен монструмом. Њему није опроштено само зато што је црнац", изјавио је Данијелс у једној ТВ емисији.

Данијелс је алудирао на скандал из 1987. у ком је Пен био оптужен да је Мадону ударио бејзбол палицом.

Пјевачица је негирала случај, наводећи да је ријеч о "скандалозним, злонамјерним и неодговорним гласинама".

"Знам да постоје тврдње да ме је физички напао, везао за столицу и ударио бејзбол палицом. Шон и ја смо имали неколико жучних свађа током брака, али ове приче о насиљу су лаж", казале је Мадона.

"Познајем Шона тридесет година. Шон је добронамерна, саосјећајна особа, као и изузетно талентован глумац, креативни умјетник и филантроп", истакла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана