Мадона прикована за кревет

ГС
Foto: Агенције

Мадона је и даље "слаба и веома уморна" током опоравка од бактеријске инфекције која је довела до тога да је прошле недјеље хоспитализована, након одлагања њене предстојеће турнеје.

Инсајдери су за ТМЗ рекли да је 64-годишња поп звијезда прикована за кревет јер је и даље "слаба и веома уморна" након здравствених проблема који су је прошле недјеље довели на одјељење интензивне његе.

Здравствена криза пјевачице услиједила је уочи њене турнеје "The Celebration Tour", путовања од 84 датума која је требало да почне 15. јула у Ванкуверу у Роџерс арени. Међутим, након свега што јој се догодило прошле недјеље, њен менаџер Гај Озири рекао је да ће "у овом тренутку морати да паузирају све обавезе, што укључује и турнеју".

Мадона је имала грозницу мјесец дана, рекли су инсајдери, али је све држала у тајности у нади да неће довести у ризик своју турнеју.

"Иако се Мадона радује што ће се вратити на посао што је прије могуће, она озбиљно схвата свој опоравак и неће журити јер је прије свега фокусирана на своје здравље", наводи инсајдер, преноси Б92.

Казао је да пјевачица "има невјероватан систем подршке око себе и да цијени сву љубав коју је добила" откако је одведена у болницу 24. јуна.

Подсјетимо, раније ове недјеље, Мадонина пријатељица и партнерка из Њихове лиге Роузи О'Донел, 61, открила је како се она осјећа. Наиме, након што је О'Донел подијелила снимак екрана филма из 1992. године на свом Инстаграму, обожавалац је питао како је Мадона, на шта је она одговорила:

"Опоравља се код куће. Она је генерално веома јака", рекла је Рози у понедјељак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана