Мадона поручила: Погледајте како сам слатка након што ми је спласнуо оток од операције

GS
Foto: Twitter

Мадона је на Твитеру објавила своју нову фотографију.

Позирала је у лежерном издању, а у опису је написала: 

- Погледајте како сам слатка након што ми је спласнуо оток од операције. Лол.

Наиме, пјевачица је изазвала пуно коментара након што се појавила на недавној додјели Гремија. Многи су били шокирани Мадониним лицем истичући како је сада већ "отишла предалеко с пластичним операцијама". Касније се у објави на Инстаграму осврнула се на туђе критике прозивајући многе што су се усредоточили на нешто што би уствари, каже, требало бити неважно.

Мадона је изјавила да су је медији деградирали од почетка каријере, али како каже да је то тест и сретна је јер ће осталим женама бити лакше у годинама које долазе.

- Била ми је част представити Ким Петрас и Сама Смита на додјели Гремија. Хтјела сам додијелити посљедњу награду која је била албум године, али мислила сам да је важније да представим прву транс жену која наступа на Грамијима, тренутак који ствара историју! И поред тога је освојила Греми - истакла је 64-годишња пјевачица.

Истакла је да је њено лице изгледало деформисано због дугог објектива којим је усликано.

- Умјесто да се људи фокусирају на оно што сам рекла у свом говору, а то је било захваљивање за неустрашивост умјетника попут Сема и Ким, многи су одлучили говорити о мојим фотографијама које је изблиза, дугим објективом, снимио новинарски фотограф. То би искривило свачије лице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана