Мадона побиједила Леди Гагу

Глас Српске
Мадона побиједила Леди Гагу

Највећи изазов за сваку свјетску звијезду је наступање на једној великој америчкој манифестацији као што је Супербол, финале америчког фудбала.

Мадона ће на свом наступу на Суперболу извести пјесму са новог албума који је у припреми.

Aмерички Супербол највећи је и најгледанији спортски догађај у СAД. Традиција америчког фудбалског спектакла је да у он полувремену не престаје, односно да се на терену одржи концерт музичких звијезда. Како је наступ звијезда увијек унапријед брижљиво испланиран, у ужи избор за наступ 2012. године ушле су Мадона и њена такозвана насљедница Леди Гага.

Послије три покушаја, Мадона је напокон успјела! На овом спортском догађају већ су наступали "Ролингстонси", "Блацк Еџед Пеас", Мајкл Џексон, Џастин Тимберлејк и друге славне звијезде.

Послије премијере филма "W.Е.", новог режисерског подухвата "краљице попа", Мадона се пуном паром враћа музици.

Извор близак таблоиду "The Mirror" изјавио је да је "краљица" пресрећна због одлуке, те кад је чула да је у конкуренцији са Гагом, знала је да мора дати све од себе.

Најављује спектакл који до сада још није виђен у историји овог догађаја.

Мадона је прошле суботе извиждана у Лондону на премијери свог филма "W.Е" јер није застала и поразговарала са обожаваоцима. Стотине фанова су успркос хладном времену сатима чекали на лондонском тргу како би видјели ову суперзвијезду, али остали су разочарани када је она само на тренутак застала како би поздравила неколицину присутних прије него што је ушла у дворану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана