Мадона обновила везу са 28 година млађим момком

Глас Српске
Мадона обновила везу са 28 година млађим момком

Иако су недавно објављене вијести које говоре да је Мадона слободна, а њен 28 година млађи бивши момак задовољан тиме, у француску престоницу прије неколико дана стигли су заједно, а Мадона се смијешила окупљеним фотографима иако су открили њу и Брахима Зајбата.

Наиме, неколико мјесеци након што су раскинули деветомјесечну везу, Мадона и Брахим Зајбат недавно су усликани у Паризу заједно.

Краљица попа (52) и Брахим (24) су усликани док су напуштали ноћни клуб у којем је Зајбат наступао као ди-џеј, а онда и "јутро послије", испред хотела "Рик" у којем су провели ноћ заједно.

Двадесетчетворогодишњи плесач наводно је са Мадоном прекинуо прије неколико мјесеци из религијских разлога, јер није хтио да се одрекне ислама, а она је жељела да млади љубавник пређе на кабалу. Његов пријатељ тада је изјавио да је Брахим срећан због прекида, али изгледа да све то није било тачно.

- Брахимова породица није жељела да он иде с њом на сусрете кабале и жељели су да се држи својих муслиманских увјерења. То је довело до свађа - рекао је тада извор близак Брахиму.

Брахимова породица од почетка је имала проблема са прихватањем чињенице да је нашао толико старију дјевојку.

- Споменуо је разлику од осам година, али када ми је напоменуо да је осам година старија од мене и да се зове Мадона, остала сам запањена - изјавила је тада Брахимова мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана