Мадона ново лице Dolce&Gabbane

Глас Српске
Мадона ново лице Dolce&Gabbane

Краљица попа, 51-годишња Мадона ново је лице модне куће D&G дизајнерског двојца Доменика Долче о Стефана Габане за колекцију прољеће/љето 2010. године.

Потврђене су гласине које већ неколико дана круже модним кулоарима о томе да ће Мадона бити заштитно лице одјеће дизајнерског двојца Dolce & Gabbana за колекцију прољеће/љето 2010. године. Информацију је потврдио сам Стефано Габана и то на свом Twitter профилу на путем којег, између осталог, дизајнер неријетко пише о својој љубави према пластичним предметима, или пак томе како је ручао са уредницом Voguea, Аном Винтур.

"Кампања с Мадоном је предивна! Али ништа не смијем рећи о томе!", написао је Габана, а касније надодао: "На снимању с Домеником... Управо снимамо задњу фотографију... М је једноставно прелијепа... Јако смо, јако уморни, али и пресретни у исто вријеме... Имати Мадону у својој кампањи остварење је наших снова", написао је италијански дизајнер.

Иако се нагађало како ће Мадона снимити кампању за мушку колекцију ове модне марке или пак само позирати уз свог љепушкастог дечка Jesusa Luza, такве су шпекулације сада пале у воду. Кампања за колекцију прољеће/љето 2010. прошлe се седмице снимала у Њу Јорку пред објективом славног модног фотографа Стивена Клеина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана