Мадона купила дворац у Португалу, сели се, али не због себе

Агенције
Мадона купила дворац у Португалу, сели се, али не због себе

Краљица попа је одлучила да се пресели у Лисабон како би свом сину омогућила све што је потребно за успон у каријери професионалног фудбалера.

Мадона је, због тога, већ купила кућу недалеко од Лисабона, на коју је наводно потрошила пет милиона фунти (око 5.700.000 евра), пише Дејли Мејл.


Педесетосмогодишња пjевачица жели да се са породицом исели из Њујорка и настани у португалској престоници како би њен усвојени син Дејвид Банда могао да тренира фудбал у јуниорском тиму фудбалског клуба Бенфика.

Медији наводе и да Мадона планира да своју млађу дjецу упише у престижну лисабонску школу Француски лицеј, у којој цена школарина за једну школску годину износи 34.000 евра.

Дејвид је недавно провео недjељу дана у Бенфики, а његов таленат је задивио све који су имали прилике да га виде. Овај једанаестогодишњак рођен је у Малавију, а пjевачица га је усвојила 2006. године.

Мадона је одлучна у намjери да пружи све што може у животу својој дjеци, а ова прилика је превише добра да би је пропустила. Она и њена породица ће се преселити у Португал у септембру, пред почетак нове школске године, закључује британски лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана