Мадона је издала најбољу пријатељицу због власнице ноћних клубова

ГС
Foto: Агенције

Поп звијезда Мадона (63) годинама је била врло блиска с глумицом и комичарком Сандром Бернард. Штавише, оне су биле најбоље другарице и нису се раздвајале, а често су заједно посећивале ексклузивне журке.

Све се, међутим, распало 1992. године, када су Мадона и Сандра заувијек једна другој окренуле леђа.

Како је недавно испричао Ајзак Мизрахи, пријатељ Сандре Бернард, до краја пријатељства дошло је зато што се Мадона умешала у Сандрину љубавну везу.

Сандра је, наиме, тада била срећно заљубљена у власницу познатих ноћних клубова Ингрид Касарес.

"Нисам био сигуран какве су Мадонине намере са Сандром... Нисам могао да погодим шта се дешава између њих. Нисам био сигуран јесу ли у вези или је Мадона јурила Сандрину дјевојку, која је била прелијепа, девојку по имену Ингрид", рекао је Мизрахи.

Раније се причало да су се Сандра и Мадона посвађале јер пјевачица није питала најбољу другарицу да буде дио њене контроверзне књиге "Секс", која обилује фотографијама које спадају у меку порнографију. Мизрахи каже да то није случај.

"То није истина. Истина је да је Сандра изневјерена јер је Мадона имала аферу с Ингрид", рекао је Ајзак и додао да глумицу није занимала поменута књига.

"Нико од нас није имао претерано лепо мишљење о тој књизи. Била је, знате, мало "исфорсирана", мало извештачена. Истина је да се нешто десило између Мадоне и Ингрид док се Ингрид виђала са Сандром, и Сандру је то повриједило. Није ријеч о књизи. Мислим да Мадона има другачије виђење тога шта значи имати секс са неким, шта значи бити у вези с неким. Мислим да није вјеровала да ради нешто страшно. Само је одговорила на еротику", испричао је он.

Мадона је, иначе, наставила да се повремено виђа с Ингрид и у деценијама које су уследиле, а прије извјесног времена су откриле да су заједно славиле Нову годину.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана