Мадона искрено о борби за живот: "Љекари нису вјеровали, мислили су да ћу умријети"

ГС
Мадона искрено о борби за живот: "Љекари нису вјеровали, мислили су да ћу умријети"

Славна пјевачица започела је синоћ у лондонској 02 арени турнеју Celebration Tour коју је прије четири мјесеца помјерила због здравствених проблема.

Мадона је отпјевала 45 пјесама, а у паузама причала публици о свом животу. Присјетила се и периода када је била у болници борећи се са озбиљном инфекцијом.

Легендарна Мадона приредила је синоћ сјајан наступ у Лондону - почела је серију концерата којом слави 40 година каријере. Бројни фанови на Твитеру пишу да је публици поклонила сјајан шоу.

Прије само четири мјесеца Мадона је била на интензивној нези, интубирана због бакетријске инфекције. Открила је да су љекари рекли тада њеној породици да се припреме за најгоре.

"Нисам мислила да ћу успјети, а нису ни моји љекари. Пробудила сам се, а моја дјеца била су из мене. Заборавила сам пет дана свог живота, односно своје смрти, заправо не знам гдје сам била. Али анђели су ме штитили. И моја су дјеца била тамо. И моја дјеца ме увијек спасу, сваки пут.

Ако желите да знате како сам се извукла, и како сам преживјела, само сам помислила: "Морам да будем ту за своју дјецу. Морам да преживим због њих", поручила је Мадона, преноси Даилy маил.

Концерт је требало да почне у 20 и 30 х, а све је кренуло 20 минута касније. Мадона је на концерту причала и о седамдесетим годинама 20. вијека када је живела у Мичигену.

"Била сам анорексична плесачица неколико година. Била сам без новца, бескућник и гладна, али нисама намјеравала да одустајем. Па сам одлучила да постанем пјевачица. Каад сам била шворц, нисам имала новаца за купање или туширање па бих излазила са мушкарцима који су имали тушеве и купатила. Излазила сам са њима и ако бих помислила да су слатки, питала бих да ли живе сами и рекли би да", рекла је и додала да их је касније питала да ли имају купатило, и да су је често због тога гледали као да је луда.

"Питала бих онда да идемо на вечеру. Орални секс за туширање. Сви морамо да се боримо саставимо крај с крајем, зар не? Знате о чему говорим?", поручила је са сцене, пише Миррор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана