Мадона хтјела да се убије због Гаја

Глас Српске
Мадона хтјела да се убије због Гаја

Мадона у магазину "Rolling Stones" открила како је поднијела развод, кога види као будућу краљицу попа, али и шта ју је изненадило код њених" идиотских" пјесама, пише Мондо.


Посљедње издање магазина "Rolling Stones" посвећено је краљици попа Мадони (50) која је недавно завршила свјетску турнеју "Sticky & Sweet". Управо ова турнеја и "дан за даном" концерти помогли су популарној "Меy" да преброди неке од тежих тренутака у њеном животу.

Један од њих је развод.
- Да нисам имала толико посла, мислим да бих скочила са зграде колико ми је било тешко када смо се Гај и ја растали - рекла је пјевачица у интервјуу који је дала само неколико дана након што је британски редитељ открио да и даље воли "идиота Мадону".

Послије развода јој тешко пада и то што су њени синови "тренутно са оцем у Великој Британији".

- Живот је прилагођавање. Роко и Дејвид нису са мном и веома ми је тешко да се изборим са чињеницом да нису сва дјеца на броју - рекла је Мадона.
Пјевачица се осврнула и на тренутну музичку сцену и открила ко би могао да "уђе у њене ципеле".

- Волим  Лејди Гагу  јер видим себе у њој - рекла је Мадона о пјевачици са којом се недавно "потукла" у једној емисији.
Она додаје да никада није била експерт за процјену пјесама које би могле постати хитови.

- За неке пјесме које сам отпјевала мислила сам да су апсолутно "ретардиране", а оне су постале ванвременски хитови! Све идиотске пјесме су постале хитови! - каже Мадона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана