Мадона (66) голих груди срче супу и снима се: Људи у шоку, а она ужива док се гледа у топлесу

ГС
Мадона (66) голих груди срче супу и снима се: Људи у шоку, а она ужива док се гледа у топлесу

Добра обнажена фотографија је умjетност и то треба цијенити. Било да то ради Емрата у својој хотелској соби или Сабрина Карпентер која позира гола у кади док је на турнеји, сви кажемо "браво" овој прослави и нормализацији женског тела. И старијим звијездама није ово страно - ипак су оне то и нормализовале. Али да неко голих груди једе супу и снима се, па, то можемо само да очекујемо од једне умјетнице.

Пјевачица Мадона (66) огласила се 22. октобра на свом "Инстаграм" сторију гдје је поделила неколико фотографија на којима позира у топлесу док једе супу.

Започела је фотографије једним селфијем на којем позира у топлесу док носи црне наочаре и "пући" се за камеру. На следечој слици она је у фул гламу са плетеницама, задивљујуcћом сребрном огрлицом и паром укрштених минђуша. Затим држи бијелу салвету уз голе груди, док држи кашику и меша супу украшену крутонима. Последња фотографија показује је како коначно узима да док се нагиње напред у камеру.

Мадони није страно да се скине и у прошлости је отворено говорила о свом телу. Она је 2014. открила да је имала недефинисан однос са својим телом: "Имам однос љубави/мржње са својим телом. Неких дана сам задовољна њиме, а другим данима... Нисам била рођена са ијтелом Жизел Бундшен, нажалост, тако да морате да радите за то - али у реду је".

А ово је неки вид захвалности свом тијелу које је и даље одржава снажном, након што је прошла кроз лоше здравствено стање.

Прошле године Мадона је хоспитализована због бактеријске инфекције и на крају је провела време на интензивној интензивној нези. Током опоравка, након што је напустила болницу, Мадона је на свом "Инстаграму" објавила видео у коме слави своје тијело.

Ипак, не посматрају сви оду тијелу на исти начин као она.

"Ово је срамотно, покриј се", "Грозно. Зашто смо ово морали да видимо?", "Мислим да је вријеме да напокон себи призна да је вријеме да се повуче из јавног живота", "Живот ми се згадио", неки су од коментара на друштвеним мрежама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана