Мачке Тејлор Свифт зарађују, вриједне су скоро 300 милиона евра ФОТО

ГС
Foto: Принтскрин

Тејлор Свифт фотографисала се са својим четворогодишњим мачком Бенџамином Батоном на насловници часописа Тајм, поводом проглашења титуле личност године.

Славна пјевачица је инсистирала да на снимање поведе своју мачку, чија је вриједност процијењена на око 100 милиона долара, односно око 90 милиона евра.

Осим Батона, коме је име Тејлор дала по филму "The Curious Case of Benjamin Button", пјевачица има још двије мачке, Мередит Греј и Оливију Бенсон, које су се појављивале у бројним музичким спотовима и рекламама.

Екстремна вриједност ових мачака објављена је почетком године у извјештају AllAboutCat.com. Израчунали су износе на темељу могуће зараде на профилима на Инстаграму и помножили с просјечним бројем лајкова.

Бенџамин Батон већ увелико зарађује, глумио је у спотовима, има сопствену линију одјеће и појављивао се у рекламама.
У априлу 2020. маца Оливија Бенсон се појавила на Инстаграму и одмах добила више од 2 милиона лајкова.

У јануарском извјештају процијењено је да Оливија има вриједност од око 85 милиона евра, што значи да је трећа најбогатија мачка на свијету.

Та је сума објављена још и прије него што је Тејлор Свифт овога љета завладала свијетом с распродатим концертима и бројним сарадњама.

Јасно је да ће вриједност Бенџамина Батона порасти појављивањем уз Тејлор Свифт на насловници часописа Тајм.
Тејлор Свифт је за снимање насловнице магазина Тајм одабрала црни боди, док се Бенџамин одмара на њеном врату.

Бенџамина је Тејлор удомила на снимању спота "Ме!" Чим га је видела, заљубила се. У споту су се такође појавиле њене Мередит Греј и Оливија Бенсон. Међутим, схватила је да жели још једну мацу, управо ту.

Одвела га је кући одмах након снимања, назвавши га по фиктивном лику Бенџамину Батону из филма из 2008. године.

"Заљубила сам се", присјетила се Тејлор Свифт. Чим сам га узела, погледао ме и као да ми је рекао, ти си моја мама, живјећемо заједно", изјавила је пјевачица, пише Дејли мејл.

Вишеструка добитница Гремија представила је Бенџамина Батона на Инстаграму неколико дана касније заједничком фотографијом уз коју је написала: "А сада их је троје".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана