Луксуз прштао на слављу Драгане Мирковић

Агенције
Луксуз прштао на слављу Драгане Мирковић

Фолк звијезда Драгана Мирковић и њен супруг Тони Бијелић приредили су протекле недјеље двоструко славље у Бечу у част свог сина Марка Бијелића.

Након што је уприличен вјерски обред "фирмунг", чин различит од крштења, који на својеврстан начин означава зрело прихватање одлуке о уласку у хришћанску вјеру, обиљежен је и његов величанствени школски успјех будући да је недавно примљен на бечку ХАК академију.

Слављеник се, по очевој  жељи, на парти у хотел "Ritz - Carlton" довезао "Rolls Royce" лимузином за шест особа.

Дио славља уприличен је и на тераси хотела са које се пружа прелијеп поглед на аустријску престоницу.

На тераси, на заправо читавом крову, гости су уживали у коктелу, али ручак је увијек пријатнији у затвореном, па су се званице заједно са домаћинима спустили у салу у којој су ручали, а која је била украшена натписима: "Марко, срећан фирмунг!" Лого фирмунга је бијели голуб са раширеним крилима који је био извезен на икебани са зелено-бијелим цвијећем постављен на сваки гостињски сто. Бифе је био фантастичан, као и храна и коктели након чега су се гости вратили на кров хотела који је комплетно аранжиран за прославу. На сваком столу стајала је карта пића са сребрним логом хотела. Са унутрашњих страна дуплих корица стајало је: "Марко, срећан фирмунг", у потпису колектив "Ritzа" што значи да је све штампано специјално за ово дешавање. Тиме су породици Драгане Мирковић указали велику част.

Поред сваког тањира стајала је картица, налик класичној ресторанској картици за храну, али са ријечима добродошлице, Марковом сликом и датумом дешавања коју су људи могли да понесу за успомену....

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана