Лукас: Ти ниси Вива ла Дива, ти си Вива ла Њива! Карлеуша: Немој, мајке ти, лопатом на багер!

Курир
Лукас: Ти ниси Вива ла Дива, ти си Вива ла Њива! Карлеуша: Немој, мајке ти, лопатом на багер!

Београд – Пјевачица Јелена Карлеуша изазвала је пјевача Ацу Лукаса, након чега јој је он оштро одговорио, преноси “Курир”.

У једним дневним новинама објављено је да је Јелена Карлеуша, говорећи о предстојећем наступу на Ушћу, казала да „она није Лукас, па да прави сеоску забаву”.

- Код нас је било правило да се звезде не потруде и направе обичну сеоску забаву с бендом и три сијалице, те тиме омаловаже публику. По истој логици Аца Лукас, који успе да окупи више људи од Мадоне има бољи концерт од Мадоне. Е па, неће бити - нагласила је ЈК.

Кад је Лукас то прочитао, веома је бурно реаговао.

- У потпуности се слажем с констатацијом другарице Јеце да њен грађански концерт има много предности у односу на моју сеоску забаву. Ипак, мислим да је њена највећа предност у томе што ће у случају кише без проблема моћи све гледаоце с купљеним картама да пребаци у оближњи ресторан, који, ето симболике, носи исти назив као и место одржавања овог грађанског спектакла! Такође Ушће (СУР „Три грозда”). Срећно! Предлажем јој да мото њеног концерта, уместо „Вива ла Дива”, буде „Вива ла Њива” - рекао је фолкер за “Курир”.

Позвали смо Јелену и питали је за коментар.

- Драги мој пријатељу, задње је дошло кад ти и ја комуницирамо овим путем. Шта имам да ти кажем, казаћу ти у лице, нећу овако јер ја нисам п... Ти то знаш. Кад се будемо видели, објаснићу ти како су те навукли да реагујеш без потребе. Изјава у тим новинама због које дечје реагујеш је обична измишљотина и лаж. Желим ти успешан концерт, и немој, мајке ти, лопатом на багер - поручила је Карлеуша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана