Луис оставио Никол зато што је жељела дјецу

Глас Српске
Луис оставио Никол зато што је жељела дјецу

Возач "формуле 1" Луис Хамилтон и пјевачица Никол Шерцингер раскинули су четворогодишњу везу због тога што Луис није желио дјецу, пише "Метро".

Вјеровало се да се пар разишао због превише обавеза, али изгледа да је Хамилтон крив за све. Никол (33) је, наиме, жељела дати нову димензију њиховој вези и основати породицу, али 26-годишњи возач "формуле 1" је то наводно одбио, јер још није спреман за дјецу.

- Била је Луисова одлука да се разиђу, јер је она жељела више од онога што он тренутно може да јој понуди - казао је пријатељ близак пару.

Иако је Хамилтон сам иницирао разлаз, открио је да тешко подноси раздвојеност од Никол.

- Никада није лако пребољети раскид - казао је прије неколико дана, те додао да су он и Никол остали добри пријатељи.

Ни пјевачици није ништа лакше, тврде њени пријатељи. Но, крцат распоред и пословне обавезе не дозвољавају јој да превише размишља о свему што се догодило.

Само дан након што су портпароли пјевачице и возача "формуле 1" саопштили да се пар растао, медији су открили идентитет новог момка Никол Шерцингер.

Aмеричка пјевачица је, наводно, у романтичној вези са Велшанином Стивом Џонсом, водитељем шоу програма "X Factor" у којем је Никол један од судија.

Британски "Дејли мирор" пише да је Џонс изјавио да се он "брине о Никол послије раскида". Медији пишу да је Никол била сломљена послије раскида са Хамилтоном, те да је утјеху нашла у Стиву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана