Луис Хамилтон признао да још воли Никол

Глас Српске
Луис Хамилтон признао да још воли Никол

Возач “формуле 1” Луис Хамилтон тврди да и даље воли своју бившу дјевојку Никол Шерзингер, пренијели су у петак амерички таблоиди.

Хамилтон и бивша чланица групе “Пуссџцат Доллс” разишли су се прошлог мјесеца послије четири године везе, али он је изјавио да се нада да ће једног дана њих двоје поново бити заједно.

Када су га новинари упитали о фотографијама на паркингу на којима се он и Шерзингерова грле и о којима се већ данима прича, Хамилтон је одговорио да их фотографи нису ухватили у најбоље вријеме.

- Нисте нас ухватили у најбоље вријеме. Оно што нисте видјели је заиста добра седмица, пар који заједно иде на дивне ручкове, а имали смо и дивну заједничку вечеру - открио је Хамилтон.

- Све је још веома свјеже и још увијек гајимо јака осјећања једно према другом. Још увијек је много волим - рекао је он, додавши да се никада не зна и да ће у будућности можда поново бити заједно.

Овај пар се наводно растао зато што Луис Хамилтон (26) није био спреман за дјецу.

Медији су недавно објавили да је бивши свјетски првак у “формули 1” наводно четири седмице послије прекида са Никол био пронашао нову љубав, пјевачицу Фреди Шарп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана