Лотар Матеус се разводи

Глас Српске
Лотар Матеус се разводи

Њемачки фудбалски тренер Лотар Матеус се четврти пут разводи јер га је садашња супруга, украјинска манекенка Кристина Лилијан, преварила.

Нијемац је био шокиран када су таблоиди објавили слике на којима се види његова четврта супруга Кристина (27) у загрљају са бизнисменом из Монака. Лотар је за њемачки "Билд" изјавио да је веома тужан, као и да је развод неминован. Матеус и украјинска манекенка су се вјенчали почетком прошле године, али изгледа да су њиховом браку одбројани дани. Ништа чудно с обзиром на то да је Кристина снимљена како се на јахти негдје у близини Сардиније љуби са мушкарцем који се наводно зове Матео и богати је пословни човјек из Монака. Иначе, Кристина, која је на Сардинију отпутовала приватним авионом, супругу је рекла да тамо иде због посла.

- Веома сам разочаран јер бих за своју супругу урадио све. И када смо прије пола године почели да живимо одвојено, помогао сам јој да опет стане на своје ноге. Посао манекенке је њен сан. Веома сам тужан и све ми ово тешко пада - испричао је Матеус за "Билд" и додао да је у међувремену разговарао са женом о фотографијама, као и да су њих двоје закључили да је вријеме да свако крене својим путем.

Још откако су се упознали 2007. на "Октоберфесту", Лотар и Кристина су се често свађали и мирили. Први пут су се порјечкали у фебруару 2008. године, затим и помирили, а почетком 2009. су се вјенчали у Лас Вегасу. Међутим, убрзо су наставили по старом. Нову годину су дочекали одвојено, Лотар у луксузном хотелу у Москви, а Кристина с пријатељима у аустријском скијалишту Кицбилу. Тада су таблоиди објавили да је млада манекенка вријеме проводила заводећи сина извјесног милионера из Минхена. Иначе, Матеус је Кристину упознао још док је био у браку са Маријаном Костић, коју је упознао док је био тренер Партизана. Послије годину дана њих двоје су се и дефинитивно развели - почетком 2009. године.

Лотар Матеус се први пут оженио 1981. са Силвијом, са којом има двоје дјеце: Aлису и Виолу. Након што се 1992. развео од Силвије, оженио се са швајцарском водитељком Лолитом Морено, с којом има сина Лориса. Од ње се развео 1999, а у браку са Маријаном Костић био је од 2003. до јануара 2009, послије чега се и четврти пут оженио, овога пута са Кристином Лилијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана