Лорде опорављена од болести Холивуда

Агенције
Лорде опорављена од болести Холивуда

Популарна пјевачица Лорде у интервјуу за магазин "Ролингстоун", на чијој се насловној страни нашла, објашњава да је назив њеног новог албума "Мелодрама" надахнут емотивном кризом кроз коју је прошла.

Млада музичарка са Новог Зеланда каже да је једног јутра схватила да је све оно кроз шта је прошла након раскида везе било управо то - мелодрама. И тек онда је схватила да поново има о чему да пише и да пружи нешто ново свијету, умјесто да је објавила нови албум онда када су то сви очекивали. Она је морала да проведе неко вријеме са пријатељима и породицом и заборави сав онај паралелни универзум који јој је Холивуд донио. Нови албум појавиће се 16. јуна, а њени фанови не заборављају да је славни Дејвид Боуви њене пјесме описао као "музику сутрашњице".

- Размишљам о животу у позајмљеном "гучи" одијелу за фотографисање - написала је Лорде уз посљедњу објављену фотографију на "Инстаграму".

Да није љубитељ гламура и медијске пажње, пјевачица је доказала још на почетку каријере. Њен бивши момак, млади фотограф азијатског поријекла Јамес Лоње био је све само не Холивуд. Њихове заједничке фотографије тако су неусклађено изгледале међу осталим папарацо фоткама на страницама жуте штампе. Њих двоје су били двоје клинаца који су се вољели без (веома добро плаћених рекламних) "старбакс" кафа за понијети у рукама, без "шанел" торби или "тифани" накита.

Раскид је, каже, тешко поднијела, али није о томе говорила у популарним магазинима или ТВ емисијама. Она је, према сопственом признању, одлазила насумично по клубовима и плесала по цијелу ноћ, међу гомилом људи који би можда само помислили да је она неко ко личи на дјевојку која пјева "Royals".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана