Лопов за све криви Ким Кардашијан: "Разбацивала се новцем, нисам крив"

B92
Foto: TheSun

Ким Кардашијан је прије шест година опљачкана у хотелу у Паризу, а мушкарац који јој је украо накит вриједан 10 милиона долара за све је окривио старлету.

Јунис Абас је један од људи који стоје иза пљачке 2016. године у хотелу у Паризу у којој је Ким Кардашијан (41) отет накит вриједан 10 милиона долара, укључујући двадесетокаратни вјеренички прстен од четири милиона долара који јој је поклонио сада бивши муж Кање Вест.

Јунис је након ове пљачке ухапшен, а недавно је открио све детаља упада у хотел, као и да су онеспособили рецепционера тако што су му припријетили ножем.

"Нимало се не кајем. Гледао сам у једном у ријалитију када су јој испали дијаманти у море. Помислио сам она је богата, њу баш брига. Пошто се разбацивала новцем унаоколо, решио сам да их ја покупим и то је то. Крив? Не, није ме брига", рекао је Абас.

Абас је признао да верује да је Ким била уплашена:

"Не можеш да доживиш то без посљедица, наравно да је била трауматизована."

Једна од ставки плена вриједног 10 милиона долара био је и вјеренички прстен који је Ким добила од бившег мужа Кањеа Веста, а овом приликом Јунис је рекао да би славне личности које се размећу својим богатством на интернету требало да "мало мање буду упадљиви људима који то не могу да приуште".


"Видео сам на Интернету да је тај прстен познат, био је на свим сликама на друштвеним мрежама и у часописима", рекао је он, а потом додао да је то и једини комад накита који је "преживио".

"Све остало смо истопили и продали јер бисмо га тешко продали у свом облику", закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана