Лопез у загрљају мексичког Бреда Пита

Глас Српске
Лопез у загрљају мексичког Бреда Пита

Снимивши спот "If You Had My Love" прије дванаест година, Џенифер Лопез се наметнула као једна од најпривлачнијих жена свијета, а на снимању новог спота показала је да још увијек заслужује тај статус.

Џенифер Лопез, коју је магазин "Пипл" прогласио најљепшом женом свијета, још једном је показала сав свој сексепил сензуалним сценама на плажи у наручју "мексичког Бреда Пита", на снимању спота за нови сингл "I’m Into You". Иако има 41 годину, лијепу глумицу и пјевачицу вријеме као да није окрзнуло, а то доказују и фотографије са снимања на плажи Тартл, и то поред једанаест година млађег, овом приликом и разголићеног заводника из сапуница. Ријеч је о тридесетогодишњем глумцу Вилијаму Левију, што је сасвим сигурно код њеног супруга Марка Ентонија изазвало бар трунку љубоморе. Леви, глумац кубанског поријекла, кога зову "мексичким Бредом Питом", одушевљен је сарадњом са великом професионалком.

- Сјајно сам се забавио. Дивно је видјети како неко тако велик може бити приземљен и при том врло забаван. Било је сјајно - изјавио је Леви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана