Лоло Џонс - Не могу да нађем дечка јер сам дjевица

Aгенције
Лоло Џонс - Не могу да нађем дечка јер сам дjевица

Америчка атлетичарка Лоло Џонс, попут многих жена, и даље чека оног правог, али на путу до свог принца она не жели да пољуби ниједну жабу. Због тога је одлучила да остане невина до брака, а гостујући у емисији "Real Sports with Bryan Gumbel" открила је да јој је тешко да се придржава те одлуке.

 - Чување невиности је за мене најтежа ствар у животу. Тежа од тренирања за Олимпијаду. Тежа од завршавања колеџа - изјавила је Лоло Џонс (29) гостујући на телевизији.

Плавуша је открила да је до сада испробала све сајтове за онлајн забављање, али да није имала много успјеха у проналажењу сродне душе. Путем Твитера је контактирала неколико занимљивих момака, али су је сви одбијали када им је саопштила да је дјевица.

"Да, ја сам дјевица. Највећи разлог за то што сам сама јесте што мушкарци одустану када не желим да спавам са њима, али ја желим да испоштујем Бога и свог будућег мужа", написала је спортисткиња на Твитеру.

Лоло Џонс је додала да су је момци често наговарали да оде са њима у кревет, а један јој је чак рекао да ће након секса трчати још брже.

 - Тачно је да желим златну медаљу на Олимпијским играма, али нисам баш толико очајна - рекла је Американка.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана