Лохан добила 100 долара дневно за сцене секса

Агенције
Лохан добила 100 долара дневно за сцене секса

Лос Анђелес - Када је откривено да ће Линдси Лохан у новом филму „The Canyons "снимати сцену „секса у четворо" са порно глумцима, претпостављало се да је за то добила позамашну суму нова, преносе агенције.

Међутим, медији су дошли до податка да је проблематичној звијезди исплаћивано само 100 долара дневно.

Новинар Њујорк Тајмса, Стивен Родрик открива у свом чланку да је, према уговору у који је имао увид, Лоханова добијала 100 долара дневно и проценат од зараде филма, али није имала право гласа у доношењу одлука; посебно је наведено да око сцена секса нема преговора. 

Родрик је био у контакту са редитељем Полом Шрејдером прије и током снимања. Он је описао да је 26-годишња глумица имала нервни слом пред снимање врућих сцена и закључала се у орман, па је 65-годишњи Шрејдер и сам морао да се скине како би је смирио. 

Када је коначно изашла из ормана и редитељ и сва три порно глумца су се скинула како би се Лоханова осјећала мање непријатно. То је упалило, јер је наводно снимање спорне сцене било готово за само 14 минута. 

- Линдси је скинула огртач, Шрејдер је викнуо ‘Акција’ и све су завршили у једном дублу од 14 минута. На пола пута Лоханова је погледала директно у камеру и упутила ‘безобразан’ осмех Шрејдеру -  пише Родрик. 

Али то није био крај редитељевим мукама. Лоханова је изазвала прави хаос за вријеме снимања овог микробуџетног филма од 250.000 долара. 

Она је првобитно прескочила читалачку пробу и када јој је редитељ рекао да ће је оптустити и да има друге двије глумице које чекају да ускоче на њено мјесто, дотрчала је до његове хотелске собе и 90 минута га молила да је прими назад. 

Прије снимања сцене секса она је узимала алкохол а након тога сјела у свој порше и одвезла се кући, иако је више пута кажњавана због вожње у припитом стању. 

- Сви су молили бога да им главна глумица буде жива сљедећег јутра -  описује Родрик атмосферу са снимања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана