Људска Барбика брутално увредила глумицу и упоредила је са животињом VIDEO

Срна
Људска Барбика брутално увредила глумицу и упоредила је са животињом VIDEO

Украјинка Валерија Лукјанова, која се операцијама претворила у лутку "Barbie" нашла је за сходно да "оплете" по холивудској глумици Сари Џесики Паркер.

Она, наиме, и даље тврди да никада није отишла под нож јер је "природно савршена", а због напада на глумицу зарадила је титулу виртуелне злостављачице.

Украјинска манекенка рођена у Молдавији на интернету је објавила бизаран видео у којем се обрушила на све неатрактивне жене.

"Неке дјевојке једноставно мисле да ништа не може да им помогне па само сједе на каучу и преждеравају се колачима. То је чиста љењост, ништа друго. То највише уништава жене. Спољашњост је одраз духа и унутрашње љепоте. Ако већ нисте имале среће са добрим генима и нисте природно лијепе, не излазите из куће без шминке", само су неки од савјета које је изобличена Украјинка "подјелила".

У видеу који је шокирао пратиоце и изазвао лавину негативних коменатара, Лукјанова се дотакла и звијезде америчке хит серије "Секс и град".

"Сара има типичну ружну коњску главу", рекла је.

Пластична Украјинка недавно је изјавила и да се "људски род проружнео јер су људске расе почеле превише да се мијешају".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана