Љубоморна Џеј Ло шпијунира момка

Срна
Љубоморна Џеј Ло шпијунира момка

Популарна пјевачица Џенифер Лопез наводно је унајмила приватног детектива да прати сваки корак њеног момка Алекса Родригеза.

Четрдесетседмогодишња латино дива одлучила је да шпијунира свог изабраника унајмивши приватног детектива како би сазнала гдје се Родригез креће. Неименовани извор изјавио је да се овај пар жестоко посвађао када је Алекс сазнао за детектива, али да тренутно рјешавају тај проблем.

Након што је часопис "Enquirer" у јуну објавио скандалозан интервју са Алексовом наводном љубавницом, Џеј Ло је очигледно одлучила да провјерава свог драгог.

Како је портал "ТМЗ" извијестио да је Џенифер након објављивања интервјуа рекла да у потпуности вјерује Родригезу, неименовани извор тврди да је пјевачица унајмила детектива за случај да су приче о прељуби истините.

- Алекс јој се много допада и заиста жели да њих двоје успију, зато жели да га контролише што више може - истиче исти извор.

Џенифер је недавно гостујући у емисији Елен Деџенерис, која ју је запиткивала о новој вези, открила како је започела романсу са Алексом. Пјевачица је испричала како је ручала у једном ресторану и видјела Алекса. Пришла му је како би му се јавила, а убрзо су се договорили о првом састанку. Развој везе пјевачице и прослављеног бејзбол играча даље су пратили и још прате свјетски таблоиди који се труде да сазнају све детаље у вези са романсом Џенифер и Алекса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана