Љубина кћерка у другом стању побјегла од куће!

Курир
Љубина кћерка у другом стању побјегла од куће!

Београд - Малољетна кћерка Љубе Пантовић, Aлександра у четвртом је мјесецу трудноће и побјегла је од куће исте вечери кад је њена мајка избачена с „Фарме”, преноси “Курир”.

Ову информацију објавио је недјељник “Стар”, а како “Курир” сазнаје, Александар Чабаркапа је раскинуо везу с боди-билдерком и остао у шеми с Александром.

По љекарском извјештају од 21. јуна из КБЦ „Звездара” до којег је дошао поменути магазин, да се закључити да је Љубина старија кћерка затруднела с маминим дечком још прије њеног уласка у ријалити!

А кад се томе придода да он са званичном супругом чека четврто дијете, настаје општа конфузија.

У више наврата смо покушали да од Пантовићке добијемо изјаву шта се издешавало по њеном повратку у цивилизацију и суочавању с догађајима током њеног тромјесечног боравка у Лисовићу, али она није жељела да говори о томе.

- Љуба се по изласку с “Фарме” видела с кћерком. Тај сусрет је протекао у жестокој свађи. Урлале су једна на другу, а онда је ћерка отишла с дечком и Љубу оставила у сузама - открива извор за магазин “Стар” и наводи да се након тог препуцавања 16-годишњакиња више није јављала породици, односно да је побјегла с Чабаркапом.

Током протеклог периода Александар је давао контрадикторне изјаве о својој вези с дјевојчицом тврдио је да јесте трудна, па да није...

Али објављени налаз специјалисте отклања сваку сумњу пошто је у њему прописан лијек „утрогестан”, који се даје за одржавање трудноће.

- Александар и од своје законите супруге, која само што се није породила, крије да Љубина кћерка такође носи његово дете. Тинејџерка која нема ни личну карту напустила је свој дом, па није искључено да ју је Чабаркапа отео - додаје извор “Стара”.

Љекарска потврда

У љекарском извјештају из КБЦ „Звездара” наведено је да се дјевојчица јавила на преглед због болова у доњем стомаку, као и да је потпуно здрава.

Прописан јој је лијек „утрогестан”, који садржи хормон прогестерон и најчешћа је прописана терапија за одржавање трудноће.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана