Љубина кћерка: Мајка ме је трудну и гладну избацила на улицу!

Агенције
Љубина кћерка: Мајка ме је трудну и гладну избацила на улицу!

Кћерка учеснице “Фарме”Љубе Пантовић, Александра Суботић (16), у интервјуу за Курир каже да јој је полиција упала у стан с Љубом у пет ујутру, те да ју је мајка физички напала.

Од њенх удараца јој је крварио нос и завршила је у кади. Када су напустиле зграду београдске полиције, Љуба јој није дала да остане у стану, већ ју је истјерала на улицу без воде и хране и рекла “снађи се”.

- Полицајци су упали као манијаци у пет ујутру, заједно с Љубом. Она ме физички напала да би ми отела телефон. Крварио ми је нос и рекла сам јој да не може да ме бије пред полицајцима, а њихов одговор је био: “То ти је старатељ”. Њу ја не интересујем, њој је главни проблем Чабаркапа, њему хоће да се освети. Након саслушања Љуба ме је извела из зграде полиције, не зато што сам хтела, него зато што сам морала да идем с њом – каже маљолетна Александра.

Љубина кћерка наводи да није добила ни да једе ни да пије, те да ју је мајка истјерала из куће.

- Деда је рекао да и не помишљам да спавам код њих. Нисам добила ни да једем ни да пијем, ништа, а ужасно ме је болео стомак, ваљда од толиког стреса. Љуба ми је само рекла: “Снађи се”, ‘ладно ме избацила на улицу! Љуба је као мајка обична нула. Њој је на првом месту каријера, па момци, па тек на неком петнаестом месту су јој деца!- каже Александра за Курир и додаје да је отишла код Чабаркапине породице у Калуђерицу.

Подсјетимо, Александар Чабаркапа ухапшен је због сумње да је покушао да убије Љубиног бившег мужа Карађорђа Суботића. Чабаркапи је синоћ одређен притвор од 30 дана, а Александра још није саслушана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана