Љубин бивши иде по кћерку код Чабаркапе!

Aгенције
Љубин бивши иде по кћерку код Чабаркапе!

Београд - Карађорђе Суботић, бивши муж Љубе Пантовић и отац малољетне Александре Суботић (16), изашао је из притвора и прво што ће урадити на слободи јесте да ће отићи по своју старију кћерку, која се наводно крије код Александра Чабаркапе. Малољетна Александра с њим је наводно у љубавној вези и чека дијете.

Подсјетимо, док је Љуба била на Фарми, старија кћерка Александра остварила је љубавну везу са њеним дечком Александром Чабаркапом и наводно остала у другом стању.

Како је изјавио Србољуб, Карађорђев брат, Александра, која је по сопственом признању у вези са маминим бившим дечком Александром Чабаркапом, највјероватније се и крије у његовој кући.

- Мој брат ће по изласку најпре покушати да Александру врати јер она пет-шест дана није била код куће. Учинићу све да Карађорђе не направи глупост. Он ће покушати да поразговара са старијом кћерком Александром, која већ неколико дана није код куће и питаће је да се врати да опет живи с њим. Чуо сам и да ће бивша снајка Љуба да ме тужи, али зато ћу ја јавно изнети све ствари о њој, а то јој се неће свидети, рекао је Србољуб.

С друге стране, чуо сам да ће Љуба да ме тужи зато што сам медијима јавио да је Александра трудна са Чабаркапом. То сам урадио зато што је то тачно и нечувено. Видим да тврде да она није трудна. Једино што је могуће је да је у последњих десетак дана прекинула трудноћу, што је такође доказиво - изјавио је Суботић.

Иначе, Карађорђе је 5. фебруара ове године ухапшен када је са још двије особе покушао да изнуди 5.000 евра. Он је од судије тражио да због породичних проблема буде осуђен условно, што му је коначном пресудом и омогућено.

Приликом изрицања пресуде, судија је упозорила Карађорђа Суботића да када напусти притвор и нађе се на слободи поведе рачуна о томе како ће ријешити своју породичну ситуацију, о којој су медији мјесецима писали.

Судија је такође навела да је своју претходну одлуку преиначила и због тешке породичне ситуације у којој је Карађорђе налази, те да би било добро да слободу искористи на најбољи могући начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана