Љуба пријети да ће тужити бившег дечка, неће да прича о кћеркиној трудноћи

Aгенције
Љуба пријети да ће тужити бившег дечка, неће да прича о кћеркиној трудноћи

Београд - Бивша учесница "Фарме 4" Љуба Пантовић Суботић која је као водитељка емисије "Прељубници" и сама била актер несвакидашње приче у којој је, њена ћерка Александра (16) наводно затруднила са њеним дечком Александром Чабаркапом, потресала је јавност протеклих мјесеци. Љуба је тим поводом одржала конференцију за медије, али није хтјела да прича о ћеркиној трудноћи.

Љуба је позвала медије да би испричала своју верзију ујдурме око Фарме и ћеркине трудноће, извадила саопштење на  три куцане стране, и одбила је да одговара на питања новинара.

  - То вам овога пута неће бити дозвољено - рекла је Љуба.  Лаж је и клевета да сам оставила децу незбринуту и на улици. Моја старија ћерка није делинквент већ ученица средње школе. Као "главни јунаци" и "извори информација" у текстовима послужили су Србољуб Суботић, брат мог бившег супруга, стриц који је, како сам каже, хтео да "заштити" своју братаницу прислушкивајући је. Други "сраман јунак" је Александар Чабаркапа. Његове изјаве у штампи, које су махом несувисле и недостојне грађанске јавности, што значи и публиковања, такође ће имати судски епилог - рекла је Љуба и додала да је "потенцијална трудноћа њене ћерке искључиво њена приватна ствар и ствар породице".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана