Љуба: Плачем од када сам изашла са “Фарме”

Блиц
Љуба: Плачем од када сам изашла са “Фарме”

Београд - Нисам спавала целу ноћ и дође ми да плачем. Не желим да коментаришем дешавања у мојој породици док не будем располагала свим информацијама. Шокирана сам свиме што сам чула, разумите ме - рекла је Љуба Пантовић јуче, дан пошто је сазнала шта се све дешавало током њеног боравка у Лисовићима, преноси “Блиц”.

За изјаве свог дечка и старије кћерке, причу о њиховој вези, њеној трудноћи и сукобу са другим дијелом породице Љуба је сазнала од новинара одмах по изласку из „Пинковог” студија.

У разговору са новинарима, који су јој одмах предочили ствари и постављали питања, Љуба је стегнутог грла, очију пуних суза, једва одговарала и суздржавала се да да било какав коментар желећи да има све информације.

Њена мајка и њен најбољи друг прекинули су овај разговор и постављање питања о старијој кћерки и дечку, а Љубина мајка Душанка је викала на новинаре да немају право да јој постављају таква питања.

Дјевер Срба Суботић за Ускрс пренио је на свом “Фејсбук” профилу писмо Љубиног бившег мужа Карађорђа у којем се наводи да је Љубин дечко у вези са његовом и Љубином кћерком, која је трудна.

Чабаркапа и Александра потврдили су да су у вези у писму које су послали Карађорђу:
- Наш однос није авантура, већ права и озбиљна веза, а то ће показати време – наведено је у писму.

Послије више медијских написа, социјална служба посјетила је Љубину мајку Душанку, а кћерка тада мијења причу тврдећи да се само шалила и да је све измишљено.

Сама Љуба замолила је новинаре да се с њом чују дан послије, чим буде тачно знала о чему се ради.

И јуче ујутру, послије прве Љубине ноћи у стварном свијету, позвали смо је.

Уморна, тужна и разочарана, Љуба је кратко рекла:

- Нисам спавала целе ноћи, плаче ми се цео дан. Видела сам се са старијом кћерком, не могу да вам кажем о чему смо причале јер је то моје дете. Александра (дечка) нисам видела и не знам када ћу. Треба ми времена да се информишем. Позадина те приче може бити ко зна каква и не могу да формирам слику о томе док не будем чула сваку страну приче – рекла је она.

Новинари и дио јавности били су сигурни да су до Љубе на “Фарми” дошле информације о свему што се дешава, будући да је у посљедњих мјесец дана нагло престала да помиње дечка.

- По храни која ми је стизала знала сам ко је бира. Видела сам да ми последњих месец дана храну бирају најбољи друг и млађа кћерка а не дечко и схватила сам да се нешто дешава - објаснила је Љуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана