Љепотице које су прославиле облине

Агенције
Љепотице које су прославиле облине

Није претјеривање ако констатујемо да је Памела Андерсон постала позната највише захваљујући свом бујном попрсју.

Захваљујући хируршкој интервенцији увећавања груди, Памела не само да је постала секс симбол деведесетих година прошлог вијека него је изградила и каријеру ТВ глумице, а и данас држи рекорд по којем је особа која се највише пута нашла на насловној страни магазина "Плејбој". Баш као и Памела, и Кендра Вилкинсон је у прошлости била једна од омиљенијих личности Хјуа Хефнера, оснивача "Плејбоја". Међутим, за разлику од Памеле, која је позирала за насловну страну овог часописа чак 14 пута, Кендра се нашла само три пута на насловној страни у периоду док је била дјевојка времешног Хефнера.

Супруга репера Ајса Тија, Коко Ти позната је не само по огромним силиконским грудима него и по исто тако огромној, природној задњици. А како њене физичке карактеристике одговарају стандардима женске љепоте магазина "Плејбој", не чуди што се и ова љепотица нашла на насловној страни престижног магазина за мушкарце. Иначе, Коко воли да позира у оскудним купаћим костимима и да те фотографије дијели са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

И Кармен Електра је славу стекла након позирања за "Плејбој", а њена каријера ТВ глумице свој врхунац је доживјела у серији "Чувари плаже", коју је згодна Кармен углавном снимала у купаћем костиму. Након неуспјешног покушаја да се пробије и на филмско платно, Кармен је каријеру углавном фокусирала на моделинг, а њене секси фотографије никога не остављају равнодушним.

Старлета Тила Текила ушла је у историју ријалити телевизије као прва дјевојка која је снимила шоу о забављању у којем је отворено признала да је бисексуалка, па се наизмјенично забављала и са мушкарцима и са женама. И Тила је такође позирала за "Плејбој" и "Максим", а по сопственом признању, два пута је оперисала груди, једном усне и вилицу.

Ријалити звијезда Хајди Монтаг у Америци се прославила након снимања популарног шоуа "The Hills", који се приказивао четири године.

А "славу" је запечатила када је пристала да је камере снимају док је била на операционом столу тима естетских хирурга који су за један дан извршили 10 хируршких захвата на ријалити звијезди. Хајди је прије неколико година у току једног дана увећала груди, оперисала нос, смањила вилицу, увећала задњицу, стањила бутине...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана