Листа ужасних тајни Гвинет Палтроу

Blic.rs
Листа ужасних тајни Гвинет Палтроу

У слиједећем броју чувеног магазина "Венити фер", спрема се озбиљан напад на Гвинет Палтроу, једну од најпопуларнијих глумица у Холивуду. Славна глумица је на све начине покушала да спријечи да магазин, на чијој је насловници била чак пет пута, објави најновију причу да вара мужа, популарног музичара Криса Мартина, са милијардером Џефријем Софером.

Међутим, покушаји да ућутка мазагин су завршили као реклама какву је мало који магазин икада имао. Док са нестрпљењем очекујемо шта ће "Венити Фер" објавити о плавуши која у холивудским круговима важи за најразмаженију диву, дајемо листу инцидената са којима је повезано глумицино име. Могуће је да се "Венити Фер" дочепао „масних детаља" из неког од ових случајева.

1) ПРОБЛЕМИ СА ЖЕНАМА

  Винона Рајдер

Гвинет Палтроу и Винона Рајдер биле су најбоље пријатељице, све док Гвинет није код Виноне нашла сценарио за „Заљубљеног Шекспира" и потегла све везе како би умјесто своје пријатељице добила улогу у филму. Труд се исплатио и Гвинет је добила Оскара, али Винона од тад са њом није проговорила ни ријеч.  

  • Мадона

Гвинет је била веома присна и са Мадоном, али је и ово велико пријатељство неславно завршено, јер је Гвинет удружила снаге са фитнес гуруом Трејси Андерсон и тако почела изградњу свог фитнес царства, па је постала конкуренција Мадониној „Хард Кенди Фитнес" компанији.  

Сада је Гвинетина најбоља пријатељица и пословни партнер Трејси Андерсон, која је, иначе, у прошлости имала проблеме са законом, па је 2006. чак била у затвору због неплаћених дугова.  

  • Кејт Мос

Прича се да је Гвинет у озбиљној свађи и са Кејт Мос, којој је наводно рекла да је посвећена вјежбању јер не жели да кад остари изгледала као славна манекенка, на шта је британска мршавица одговорила тако што је глумици бацила помфрит у лице.  

  • Марта Стјуарт

Прича се да је Гвинет из конкурентских разлога у озбиљној свађи и са чувеном кулинарком Мартом Стјуарт.  

2) ПРОБЛЕМИ СА МУШКАРЦИМА

  • Бред Пит и Бен Афлек

Гвинет већ годинама прате шушкања о невјерству, па је током вјеридбе са Бред Питом била оптужена да га вара са британским глумцем Џоном Ханом, а током вјеридбе са Беном Аафлеком кружила је гласина да лијепа глумица спава и са Вигом Мортенсоном.  

  • Донован Лич

Њену, како каже пријатељску везу са бившим дечком Донованом Личом, новинари упорно стављају под знак питања, а сумња се и у вјерност њеног мужа Криса Мартина, који је 2009. постао опасно близак са глумицом Кејт Босфорт.  

  • Џефри Софер

Гвине прати гласина да је дуго била у вези са извјесним писцем, а недавно је избио скандал и због њене наводне везе са милијардером и мужем топ модела Ел Мекпирсон, Џефријем Софером.  

  • Метју Морисон

Од када је у браку, причало се да је и у вези са својим колегом Метју Морисоном. Све ове сумње додатно је распалила глумицина изјава да превару не сматра страшним гријехом и да би свом мужу могла да опрости.  

3) ПРОБЛЕМИ СА ДРУШТВЕНОМ ЕТИКОМ

2012. на Гвинетином профилу на Твитеру осванула је реченица која буквално значи : „Црнчуге су стварно у Паризу." Глумица се касније бранила изјавама да је твит написала на концерту Кање Веста и Џеј Зија и да је у питању име пјесме. Касније је прича промијењена и њен пријатељ, репер Д Дрим рекао је да је он окачио спорни твит на Гвинетином профилу.  

На листи најомраженијих холивудских звијезда, Гвинет је претекла чак и озлоглашено размажену и саможиву Ен Хатавеј, а прича да у теретани за њено туширање морају да набаве посебну воду, као и да прије него што она уђе под туш цијела просторија мора да буде орибана, није јој много помогла.

Љубав публике према Гвинет била је на озбиљном искушењу када се сазнало да је, иако промовише екстремно здрав стил живота, заправо пушач, и када је рекла да због дијете без угљених хидрата њена дјеца често након оброка осјећају глад. Глумица је наљутила своје фанове када је одабрала омиљену одјевну комбинацију која кошта 45. 000 долара.  

Није је учинило популарнијом ни то што је у свом кувару дала план здраве исхране за који је у једном дану потребно да издвојите 300 долара. У Гвинет се јавност разочарала и због прича да је на кастинзима за своје прве улоге до посла долазила преко кревета.  

Шта ће Венити Фер објавити остаје да се види, а још неки од могућих гријехова су шушкање да је за писање својих кувара унајмила анонимног писца иако тврди да је сама написала сваку ријеч. Такође, круже гласине да њени некада неконтролисани изливи емоција и промјене расположења свједоче о психичком поремећају, као и шушкања да је имала пластичне операције...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана