Лист ипак објавио “прелијепе” слике Кејт VIDEO

Aгенције
Лист ипак објавио “прелијепе” слике Кејт VIDEO

Аустралијски женски магазин одлучио је да, упркос противљењу краљевске породице, објави слике Кејт Мидлтон у бикинију који открива њен труднички стомак, бранећи се да су фотографије “прелијепе”.

Магазин “Вуменс деј” тако се придружио италијанском листу “Ки” који је такође донио одлуку да објави фотографије. То је изазвало оштре реакције британске краљевске породице, која тврди да је у питању нарушавање приватности.

Уредница ‘’Вуменс деј” Фиона Коноли рекла је да је посебно осјетљива на слике којима није мјесто у штампи, међутим, она тврди да то сада није случај.

“То је прелијеп сет фотографија”, изјавила је Конолијева за ‘’Аустралиан асошиејтед прес’’.

Она каже да Кејт на фотографијама изгледа срећно за разлику од периода ране трудноће када се суочавала са екстремним јутарњим мучнинама.

Конолијева каже да се фотографије разликују од папарацо снимака на којима се војвоткиња од Кембриџа сунча на балкону виле на југу Француске, које је објавио француски магазин “Closer” прошле године, против којег је краљевска породица покренула парницу.

“Одлука није била тешка”, рекла је за сиднејски “Дејли телеграф” уредница ‘‘Вуменс деј’’, будући да их није усликао папарацо већ пријатељ који је са њима био на одмору.

“Она је на јавној плажи и ћаска са својим пријатељима. То је потпуно другачија ситуација од нагих фотографија, нема фотографа који се крије у жбуњу, и она није у приватној вили.”

Конолијева каже да је у аустралијској штампи била “бијесна борба” око фотографија, и додаје да би оне биле распродате и широм свијета, не рачунајући Велику Британију.

“Британци су много осјетљивији на своју Краљевску породицу него ми у Аустралији”, каже она.

Вијест да краљевски пар очекује своје прво дијете у јулу 2013. године, објављена је у децембру 2012. године, након што је Кејт Мидлтон хоспитализована због јаких јутарњих мучнина. Кејт Мидлтон ухваћена у топлесу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана