Линдзи снимала сцене секса за 100 долара

Агенције
Линдзи снимала сцене секса за 100 долара

Холивудска глумица Линдзи Лохан снимала је сцене секса за биједан хонорар у филму "Canyons".

Лоханова сигурно није најплаћенија глумица у Холивуду, али је изненађујућа информација да је пристала да глуми у експлицитним сценама секса са порно глумцима за само 100 долара по дану.

- Линдзи је, наводно, правила проблеме кад је требало да се скине гола, а како би се опустила, тражила је да се и редитељ филма Пол Шрејдер појави без одјеће. Пошто је видјела да су сви око ње голи, није јој био проблем да се уживи. Снимали смо 14 минута - открио је сценариста Стивен Родик.

Осим глумом, Лоханова се повремено бави пјевањем, а у биографији има и дио посвећен свијету моде. Покренула је линију одјеће под називом "6126". Одабран је тај назив колекције зато што је то дан рођења славне Мерилин Монро. Иако је колекција била успјешна, Лоханова се више не бави модом. Такође је издала колекцију лосиона за тијело под називом "Seven Nyne ".

Рођена 2. јула 1986. године у Њујорку, Линдзи је на сцени од малих ногу, када је радила као дјечији модел за неке произвођаче одјеће. Њена каријера је почела да цвјета 1998. године, када је добила улогу близанки у мегапопуларном филму "Замка за родитеље".

Услиједили су филмови "Шашави петак", "Краљица школе", "Опасне дјевојке", "Херби: Пуном брзином", "Најлуђи радио шоу" и "Боби". Године 2004. Линдзи је на сцену избацила први албум "Speak", сљедећи албум звао се "A Little More Personal". Међутим, каријера јој је стагнирала од 2007. године кад је ухваћена како вози под утицајем дроге и алкохола, а затим је неколико пута била у клиникама за одвикавање те једном у затвору због кршења условне казне. Нову страницу окренула је прошле године када је добила улогу Елизабет Тејлор у телевизијском филму "Лиз и Дик".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана