Линдзи напала болничарку

Глас Српске
Линдзи напала болничарку

Глумица Линдзи Лохан наводно је у клиници "Бети Форд", гдје се тренутно налази на одвикавању од дроге и алкохола, физички напала болничарку која је ухватила у бијегу из клинике и натјерала на тестове на дрогу и алкохол. Глумица тврди да је она жртва те да је само ишла на фризуру.

Болничарка Доун Холанд тврди да је Линдзи физички напала и повриједила јој руку након што  је ухватила како се са још неким пацијентима пијана враћа у клинику у ситним ноћним сатима.

- Била је врло љута и изван контроле. Осјетио јој се алкохол у даху. Нисам дотакла ту жену. Не желим ризиковати посао због било ког пацијента - испричала је Холандова у интервјуу за TMZ.com, додавши да је глумица зграбила за руку и изврнула зглоб када је извадила телефон како би позвала полицију, након што је ова у бијесу одбила да направи тест на дрогу и алкохол.

Инцидент се догодио око један сат ујутро прошлог уторка, а полиција је добила пријаву да је у клиници "Бети Форд" дошло до физичког обрачуна.

Глумица, с друге стране, тврди да је у цијелој причи она жртва и да је она била та која је звала полицију, а њен отац тврди да је она само одгурнула болничарку која је непоштено напала када се вратила од фризера. Истиче и да је дотична болничарка његову кћерку имала "на пику" од када је дошла у клинику.
Глумица је дан послије инцидента пребачена на друго одјељење клинике, а болничарка је ипак добила тренутни отказ у клиници јер је прекршила строга правила центра и о инциденту проговорила у јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана