Линдзи Лохан пати за бившом дјевојком

Глас Српске
Линдзи Лохан пати за бившом дјевојком

Aмеричка глумица Линдзи Лохан већину слободног времена проводи на друштвеном сервису "Твитер". Огорчена због тога што није била позвана на додјелу награда "Еми", док је њена бивша дјевојка Саманта Ронсон радила као DJ на афтерпартију, Линдзи је у недјељу око поноћи почела да пише коментаре на свој профил.

- Драго ми је да је Саманта Ронсон пронашла 90210 радије него што је била вјерна - први је коментар који је написала Линдзи.
И док многи не знају шта би требало да значи "90210", неки медији нагађају да је Саманта пронашла нову љубав међу глумачком поставом нове верзије "Беверли Хилса 90210", што је наљутило Линдзи.

Сљедећи коментар такође се односио на њену бившу дјевојку. 

- Драго ми је да се Саманта Ронсон забавља на партију радије него да буде искрена - написала је већ очигледно исфрустрирана Линдзи.

На фрустриране коментаре Линдзи Лохан Саманта готово никад не одговара,
док често коментарише коментаре других звијезда, попут Никол Ричи. Како тврде неки извори блиски Линдзи Лохан, она је очајна и на све начине покушава да врати бившу дјевојку, али то јој не полази за руком.

Црвенокоса Aмериканка која је недавно офарбала косу у плаво - такође због Саманте, послије прекида је покушала да увјери јавност да није лезбијка, али ни то јој, наравно, није успјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана