Линдзи Лохан: Доста је било с пороцима!

Aгенције
Линдзи Лохан: Доста је било с пороцима!

Лос Анђелес - Холивудска глумица познатија по свом проблематичном понашању и конзумирању опијата у разговору са Опром Винфри планира да открије све детаље из своје прошлости.

Наиме, двадесетседмогодишња Линдзи Лохан је недавно изашла са рехабилитације која је трајала 90 дана и пристала да гостује у емисији чувене водитељке Опре Винфри гдје планира да открије дијелове њене "мрачне" прошлости.

У најави за интервју сазнајемо да Опра не планира да поштеди глумицу и да ће је свакако питати да ли себе доживљава као зависника, као и какав је осјећај када чује да је синоним за младу звијезду која је успјела да пропадне.

Ексклузивни разговор је само један дио плана да холивудска звијезда преокрене свој живот, односно да једном за свагда превазиђе своје проблеме са зависношћу.

Извор близак каналу "Е!" је рекао да је Лоханова овог пута озбиљна и да заиста жели да људима пренесе како су дани "лудог" провода и журки иза ње.

Интервју ће бити објављен 18. августа у Оприној емисији "Oprah's Next Chapter", а да ли је Опра била прегруба са питањима тек ћемо сазнати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана