Линдзи избачена са забаве Марка Џејкобса

Глас Српске
Линдзи избачена са забаве Марка Џејкобса

Неколико дана након што су је оптужили да је на забави поводом Недјеље моде у Њујорку пићем гађала фотографа, Линдзи Лохан (25) постала је непожељна у модним круговима. Глумица је жељела да уђе на забаву Марка Џејкобса, али обезбјеђење на улазу није хтјело да је пусти унутра. Интервенисали су и њени пријатељи који су у неколико наврата покушали да наговоре чуваре да је пусте, али без успјеха.

Ипак, није Линдзи било ко па је назвала власника хотела у којем је била забава, који јој је такође пријатељ, па је он увео унутра. Међутим, он је послије неког времена отишао, а онда је обезбјеђење подсјетило да није добродошла и испратили су је ван.

Лохан се није дала омести па је отишла на другу забаву у истом хотелу. Тамо јој нису правили проблеме на улазу.

Посрнулу глумицу недавно су дочекали фоторепортери на промоцији игрице "Sints Row", гдје је опет шокирала јавност небригом о себи.

Иако се трудила да фотографима на црвеном тепиху позира у секси позама, то јој баш и није пошло за руком, јер су јој се очи склапале, а осмијех је открио да не брине о зубима.

Овог пута Линдзи Лохан прије појављивања на црвеном тепиху није отишла до стоматолога, а и попила је коју чашицу више. Док су јој се очи склапале, њен осмијех открио је пожутјеле зубе. Појавила се на представљању игрице "Sints Row", а обукла је кратку, црну, вечерњу хаљину. Косу је распустила, а шминку готово да није ни имала.

Линдзи је недавно снимљена како себи убризгава хероин у вену. Слике су објављене само 14 часова након што је пуштена на условну слободу до саслушања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана