Лима љуби друга Кардашијанове

Агенције
Лима љуби друга Кардашијанове

Лијепа бразилска манекенка Адријана Лима је, изгледа, на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру прошлог мјесеца пронашла нову љубав. Ако је вјеровати писању медија, она је у вези са телевизијским продуцентом Рајаном Сикрестом који је, иначе, пријатељ Ким Кардашијан.

Наиме, Адријана је била дио тима телевизијске куће НБЦ који је извјештавао са Игара, као и Рајан, а вријеме које су провели заједно резултовало је романсом, пише магазин "Е!".

Послије Бразила њих двоје су виђени на романтичној вечери у Њујорку. Да су се прилично зближили, свједоче и многе заједничке фотографије које су објавили на друштвеним мрежама, а Адријана је Сикреста назвала "харизматичним и згодним мушкарцем".

Сикрест (41) је водитељ шоуа "Амерички идол" и продуцент ријалитија "У корак са Кардашијановима", те добар пријатељ Ким Кардашијан и њене породице.

Излазио је са многим славним љепотицама, укључујући плесачицу Џулијан Хаф, мексичку пјевачицу Паулину Рубио, манекенку Доминик Пијек и фитнес инструктора Шејну Тејлор.

Лима (35) је, подсјетимо, окончала развод од Марка Јарића у марту ове године. Славни пар има двије кћерке, Сијену и Валентину. Након развода бразилска љепотица упловила је у везу са боксером Џоом Томасом, али та љубав није потрајала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана