Лима и Јарић дијеле 240 милиона долара

Агенције
Лима и Јарић дијеле 240 милиона долара

Адријана Лима и Марко Јарић, иако су се растали још прије годину, тек у јануару су поднијели захтјев за развод брака. Бракоразводна парница биће готова у јулу, а пар је одлучио да због кћерки Валентине (5) и Сијене (3) споразумно стави тачку на свој брак.

Због тога неће бити суђења за подјелу имовине, већ ће се према законима државе Вајоминг, гдје се води парница јер су се тамо вјенчали 2009, њихово богатство дијелити на пола. А то није мало. Јарић је током играња у NBA лиги зарадио 40 милиона долара, али је свој банковни рачун увећао четири пута кроз приватне послове. 

Посљедњих година посветио се грађевинарству, које му доноси добар приход, а има послове и у угоститељству, како у САД, тако и у Србији. Послује и у модном бизнису, као и у интернет продаји видео и фото материјала о познатим спортистима. С друге стране, и Лима одлично зарађује, али мање од бившег мужа. Током 2008. и 2009. зарадила је 20 милиона долара, а послије тога у просјеку 7,5 милиона годишње. Они ће дијелити и вилу у Мајамију вриједну 10 милиона, стан у Њујорку од шест милиона, кућу на Беверли Хилсу, која је процијењена на два милиона, а ту је и јахта коју су платили 1,5 милиона долара.

Бивши брачни пар ријешио је да се растане прошле године. Како се спекулисало, Лима је открила да ју је муж преварио с манекенком Јованом Швоњом, а амерички медији су објавили да га је ухватила и у невјерству с комшиницом. Марко покушава да заштити свој приватни живот, па се у јавности не појављује ни са једном дјевојком, док Лима већ шета с новим момком Џоом, којег је представила баш тада када је поднијела папире за развод.
Марко и Адријана су се упознали 2006. године, а вјенчали су се 2009. на Дан заљубљених. Послије пет година ријешили су да окончају брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана