Лијепа Скарлет показала новог момка

Агенције
Лијепа Скарлет показала новог момка

Након што су мјесецима покушавали да сакрију своју романсу, глумци Скарлет Јохансон и Колин Јост су се први пут појавили заједно у јавности.

Скарлет Јохансон и Колин Јост су се појавили на једном догађају организованом у Америчком музеју природне историје у Њујорку.

Иако нису руку под руку прошетали црвеним тепихом, они су се ипак фотографисали заједно, те потврдили писање медија да међу њима има више од пријатељства.

Звијезда филма „Изгубљени у преводу“ изгледала је заносно у црвеној хаљини од сатена која је нагласила њене атрибуте, док је њен пратилац блистао у елегантном смокингу.

О овом пару су медији почели да пишу у мају, када су примијећени да се љубе на једној забави.

Глумац није упловљавао у брачне воде, док Скарлет иза себе има два брака. Године 2010. развела се од Рајана Рејнолдса, да би се три године касније вјенчала са француским новинаром Роменом Доријаком. Њихова веза је трајала све до прољећа ове године.

Њен нови изабраник, 32-годишњи Колин, је дипломирао на Харварду, добитник је престижне позоришне награде „Тони“ и сматрају га веома пожељним мушкарцем, те многи кажу да је Скарлет заиста овог пута имала среће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана