Лијепа Љубица представља Србију на избору за “Мис свијета”

Агенције
Лијепа Љубица представља Србију на избору за “Мис свијета”

Међу многобројним љепотицама, Љубица Рајковић је одабрана да представља своју земљу на најпрестижнијем свјетском избору “Miss Earh”.

Прелијепа 25-огодишњакиња родом је из Сенте, а завршава студије српског језика и књижевности на Филозофском факултету у Новом Саду, са просјечном оцјеном 10.

Поред заносног изгледа и сексепила, жири је освојила својом енергијом којом зрачи, ведрим духом, предивним осмијехом, скромношћу и ноншалантним понашањем.

За себе каже да је искрена, комуникативна, дружељубива и изузетно упорна. Заљубљеник је у књиге, путовања, животиње и природу.

Авантуристичког је духа и воли да упознаје нова мјеста и нове људе. Моделингом је кренула да се бави из хобија, а на крају је хоби прерастао у љубав.

“Заиста не могу да опишем количину среће и узбуђења. Још увек не верујем да је мој сан постао јава и могу да кажем да је осећај невероватан. Имам велику одговорност и даћу све од себе да своју предивну земљу, којом се поносим, представим свету у најбољем светлу”, каже Љубица.

На сваком такмичењу освојила је главну награду, круну и ленту, и сваки пут је жири у њој препознао комплетну особу, па је добијала максималан број бодова.

Данас прелијепа Љубица у свом власништву посједује титуле Мис Србије, Мис Балкана и Топ модел Европе. Говори три страна језика, у слободно вријеме пише поезију, а љубав јој је главна инспирација у животу.

Ускоро је чека пут на Филипине, гдје ће бити такмичење за “Мис свијета” и бити одржано. Тамо ће боравити пуних 30 дана, од 26. септембра до 26. октобра.

Избор за “Miss Earth”, у коме учествује 146 земаља, преноси америчка телевизија Fox, а пренос путем малих екрана прати више од 2,5 милијарде људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана