Лијепа француска глумица отворила душу: "Прва сам остављала мушкарце, да они то мени не би урадили"

б92
Foto: профимедиа

Једна од највећих глумица данашњице Жилијет Бинош (52) је по мишљењу многих људи једна од најљепших жена у Холивуду.

Иако је годинама крила свој приватни живот недавно је за један магазин отворила своју душу и признала који јој је највећи страх. 

Тешко да би јој ико додијелио године које има јер изгледа заиста невјероватно. Оскаровки на виткој линији и глатком лицу многи завиде, али иако својом појавом одузима дах на црвеним теписима, њена појављивања у јавности данас су веома ријетка.

Један од њених последњих излазака био је на филмском фестивалу у Линколн центру названомсусрет с француским филмом "Рендез-Воус Вит Френц Синема" почетком марта, гдје је пажњу свих привукла необичним комбинезоном који је показао њен убитачан деколте и струк који оставља без даха.

Цијењена француска глумица је прије неколико мјесеци на једној француској телевизији признала да је након много година поново срећно заљубљена и да је упловила у романтичну везу. Оно што прижељкује јесте да ова веза буде складна и дуговјечна.

"Напуштала бих сваког мушкарца у вези када би се појавили проблеми да они то мени не би урадили. Нисам могла да поднесем другачији сценарио", признала је она.

Иначе, Жилијет има двоје дјеце, Рафаела (28) из везе с рониоцем Андреом Халеом, и ћерку Хану (22) са француским глумцем Беноа Мажимелом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана