Лидија Вукићевић открила због чега је ишла код пластичара

ГС
Лидија Вукићевић открила због чега је ишла код пластичара

Глумица Лидија Вукићевић прославила се улогом Виолете у "Бољем животу". Отворено говори о новцу који је тада зарађивала, као и о изгледу, који јој је много помогао у животу.

- Од хонорара у серији "Бољи живот" ја сам направила кућу у Голупцу. Од реклама, захваљујући серији, купила сам два аутомобила. Један је био за мене, други је био за тату - рекла је Лидија за "Прву".

Често се спекулише да ли је отишла под нож зарад изгледа, а истиче да је код пластичара само једну ствар кориговала, преноси Блиц.

- Једино што сам радила на лицу је третман у виду боцкања којим се поспешује рад колагена. То кожу чини баршунастом. Осим тога, ништа више нисам радила, никакве операције. Суштина мог младоликог изгледа је тај што се ја негујем од 18. године. Моја мама је била строга и бринула је о изгледу мене и моје сестре, још као младе девојке смо почеле да користимо креме за лице. Поред тога, генетика, имам захвалну кожу на моју мајку. Водим здрав живот, не пијем, не пушим, здравије се храним и све то резултира оваквим мојим изгледом - открила је Лидија и додала да је, мимо поменуте корекције, све остало природно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана