Лет 3: Публику очекује атракција за сва чула

Александра Маџар
Лет 3: Публику очекује атракција за сва чула

Испоручићемо јаку порцију онога што јесмо, атракција за сва чула. На репертоару ће се наћи неке нове пјесме, а извешћемо и све наше хитове, све то уз богат и енергичан сценски наступ. Паклено смо увјежбани, гурмани ће уживати, нико неће остати закинут.

Овим ријечима за "Глас Српске" фронтмен алтернативног рок бенда "Лет 3" Зоран Прља Продановић најављује концерт који ће бити одржан у суботу, 3. октобра, у Клубу студената Бањалука.

- Бањалучка публика је традиционално добро едукована и наслушана, пред таквом публиком је увијек ужитак наступати. Истакао бих и стандардно добре услове за свирку у Бањалуци, мислим на технику, организацију и слично. Ми смо ту увијек били лијепо дочекани и поздрављени од публике. То схватамо као комплимент и признање за наше пјесме - казао је Прља.

Ускоро, најављује он, фанови могу очекивати њихов нови албум.

- Финализација је у току. Сматрам да смо поново успјели у креирању тог материјала постићи оно чему тежимо, а увијек тежимо ка томе да обогатимо, измијенимо наш израз, а да при томе не изгубимо оно што нас је до сада красило. Волимо се мијењати, али и остати "Лет 3" - рекао је овај харизматични умјетник.

Инспирацију за своје стваралаштво проналазе, како каже, у свијету који их окружује, а који је постао застрашујуће духовно сиромашан и празан.

- Увијек смо тежили томе да не будемо обичан бенд, већ да својим ангажманом у сваком од аспеката свог израза будемо и својеврсна петарда која публику усмјерава на размишљање о себи и околини у којој живимо, да бисмо сви заједно били слободнији и бољи. Битно је да те наше "провокације" које су заправо интегрални дио нашег умјетничког ангажмана стигну до циља, а циљ је тај да наше поруке стигну до најширих народних маса и подстакну их на размишљање - објаснио је музичар.

Сматра да публика и јавност препознају њихову преданост на свим пољима умјетничког израза који је вишеслојан.

- Увијек тежимо томе да се мијењамо и побољшавамо, а да у свему томе останемо своји. Због тога немамо проблема с одумирањем наше публике, првоборци остају уз нас, а нове и младе снаге су све бројније - поносан је Прља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана