Лепа Брена подржава везу Филипа и Маје

Глас Српске
Лепа Брена подржава везу Филипа и Маје

Aко се Лепа Брена пита и ако она може да бира, син њеног супруга Бобе Филип Живојиновић спреман је за женидбу! Наиме, након што је окончао дугогодишњу везу с манекенком Софијом Милошевић, Филип је своју љубав поклонио младој и успјешној глумици Маји Манџуки, а како ствари теку, ово ће бити једна дуга и озбиљна љубав.

То најбоље показује податак да млади Живојиновић није дуго чекао да своју дјевојку доведе на упознавање с оцем и маћехом, па је тако прво виђање протекло и боље од очекиваног.

- Брена је одувек причала како Филипа гледа као свог рођеног сина и не прави никакву разлику између њега и њених синова Стефана и Виктора. Једва чека тренутак када ће сви они бити срећни у љубави и када ће направити велике свадбе. Маја је освојила на први поглед и Брену и Бобу и супружници од те прве посете свим снагама навијају да ова љубав буде крунисана браком - испричао је извор близак породици Живојиновић. Додао је да ни Манџука не крије задовољство:

- Одмах је Филипу рекла како је одушевљена њиховом складном породицом и како су срушене све предрасуде које је имала што се тиче и Брене као легендарне певачице и његовог оца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана